Helyszíni tudósítás a Barka Farmról. Az Európa Rádió két riportban is beszámolt a legutóbbi népszerűsítő eseményről, ahol napkollektoros aszalót és gyógynövényszárítót készítettek önkéntesek a Zöld Kapcsolat Egyesület vezetője F.Nagy Zsuzsanna irányításával. A berendezések a jóidő beköszöntével a kertben kapnak majd helyet. Az egyik összefoglalót korábban közzé tettük Facebook oldalunkon és most a másik beszámoló is nyilvánosságot nyer. Riporter Póczos Nikolett. 

2019-01-20 18:45

Idén csaknem ötven borászat képviselteti magát és a város nyolc nívós étterme kínál ínyencségeket a Furmint Február Miskolc rendezvényen – derült ki a csütörtöki sajtótájékoztatón. Február 8-án új helyszínen, a Népkerti Vigadóban Tokaj-hegyalja legizgalmasabb furmintjai sorakoznak fel újra.

2019-01-31 15:00

Az idén majd  ötven borászat képviselteti magát és a város nyolc nívós étterme kínál ínyencségeket a Furmint Február Miskolc rendezvényén. Tokaj-hegyalja legizgalmasabb Furmintjait készítő pincészetei sorakoznak fel újra február 8-án 17 órától új helyszínen, a Népkerti Vigadóban. Harmadik alkalommal is változatlan a cél: a minőségi borok népszerűsítésére fókuszál a program és egyben a találkozás lehetőségét is kínálja a borászok és borkedvelők között. Közel száz féle bor kerül terítékre egy térben.

2019-01-31 14:45

Sajtótájékoztatón neépszerűsítette a Furmint Február Miskolc sétálókóstolón való megjelenését a Miskolci Aurista Alaptvány. A szerveződés a Barka Farm és a Maacraft Kézműves Műhely bemutatáát tűzte célul az eseményen a Népkerti Vigadó és Sörözőben. Bohus Viktória projektvezető a Miskölci Televíziónak is nyilatkozott. 

2019-02-01 14:45
  •  
  • 1 / 7